Post by opinomdatic on Mar 16, 2022 23:17:37 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jungle Adventures 3 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jungle Adventures 3 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κωδικοί για άπειρη αντοχή ▞▞▞
▞▞▞ Jungle Adventures 3 2022 version ▞▞▞
🤔
Αυτό το παιχνίδι είναι καλό Τα γραφικά του παιχνιδιού είναι πολύ ωραία, αλλά αυτό το παιχνίδι είναι εντελώς εκτός σύνδεσης τώρα
Γιατί πρέπει να ξεκινάμε το παιχνίδι πάντα από την αρχή; Κάνε κάτι για αυτό
Δοκίμασα και τα 3 παιχνίδια με το play pass μου. Γίνονται καλύτεροι καθώς προχωρούν. Ωστόσο, είναι πραγματικά ένα παιχνίδι για μικρά παιδιά. Είναι καλοφτιαγμένο αλλά πολύ εύκολο και επαναλαμβανόμενο. Ένα άλλο καλό χαρακτηριστικό είναι η συμβατότητα του ελεγκτή. Χρησιμοποιώ ένα χειριστήριο kishi που είναι πολύ ωραίο για παιχνίδια μέσω τηλεφώνου. Ουσιαστικά μετατρέπει το τηλέφωνό σας σε διακόπτη nintendo. Θα του έδινα 5 αστέρια αν ήμουν νεότερος.
τόσο κακή εφαρμογή. παιχνίδι μόνο 1 επιπέδου. όταν κατεβάσω το επόμενο στάδιο. ξαφνικά κλείνει το παιχνίδι.τότε δεν παίζει.
Κάθε κεφάλαιο απαιτεί διαδίκτυο. Σημαίνει ότι πρέπει να ανοίγετε το Διαδίκτυο κάθε λεπτό
Το πιο άσχημο τελευταίο επίπεδο είναι τόσο πολύ... φίλε, θα χρειαστούν χρόνια φωτός για να το ολοκληρώσεις ... συνεχίζει να πηγαίνει και να πηγαίνει... Γίνεται αρκετά βαρετό και εκνευριστικό..😑
Καλο ειναι αλλα γιατι θελει ιντερνετ και γιατι οι ηρωες ειναι τοσο ακριβη?
Το αγαπημένο μου παιχνίδι jungle Adventures 3.
Jungle Adventures 3 Pustolovske igre ghlw
Πολύ φανταστικό παιχνίδι με καλά γραφικά.
Δεν είναι κακό
Φαίνεται καλό ωραίο, απαλό Lario
το παιχνίδι συνεχίζει να πηδά από την οθόνη
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι, αλλά και κάποιο πρόβλημα...Το παιχνίδι σταματά πολλές φορές αυτόματα... Πολύ απογοητευτικό...αυτό το πρόβλημα ξεκινά από το μέρος 2...
Είναι τέλειο, απλώς έχω μείνει σε μία πίστα 😕
Είναι εντάξει μέχρι στιγμής. Απλά πολλές διαφημίσεις όμως.
Jungle Adventures 3 Pakikipagsapalaran xjdz
Jungle Adventures 3 ایڈونچر koi
Είναι ένα υπέροχο παιχνίδι που με κάνει να σκέφτομαι κάθε φορά.....μακάρι να μην είχε ένα τέλος νίκησα όλα τα αφεντικά.....μπορείς απλά να προσθέσεις μερικά επίπεδα θα μπορούσε να είναι καλύτερα 😍
Ωραιο! Με καλα γραφικα.
Ωραίο παιχνίδι Αυτό σαν σούπερ Mario😊😊
Πρώτη φορά μου αρέσει περισσότερο αυτό το παιχνίδι, τώρα δεν έπαιξα αυτό το παιχνίδι. Ο λόγος σε αυτό το παιχνίδι το eagle boss background δεν μου αρέσει με κάθε αφεντικό φόντο δεν είναι πιο όμορφο και το ταξίδι σε επίπεδα είναι πολύ σύντομο. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τον προγραμματιστή παιχνιδιών Κάντε κάθε αφεντικό φόντο όμορφο και μακρύ επίπεδο. Περιμένω βελτίωση για αυτό το παιχνίδι. Παρακαλώ βοηθήστε με πλήρη 5 αστέρων.
Ακριβώς όπως η δεύτερη, κολλάει στο 3-5 και δεν με αφήνει να παίξω το αφεντικό, δεν ξέρω γιατί οι προγραμματιστές αποφάσισαν να επαναλάβουν το ίδιο λάθος με τη δεύτερη έκδοση της σειράς στο ίδιο επίπεδο, αλλά αυτό που εξακολουθεί να είναι καλό παιχνίδι. μείον τα ελαττώματα.
καλό παιχνίδι, καλό παιχνίδι. Αλλά μια από τις χειρότερες τοποθετήσεις κουμπιών που έχω δει ποτέ. Χαζό UI
<a href=""></a>
Jungle Adventures 3 Aventure pnub
ωραίο παιχνίδι αλλά υπάρχει πρόβλημα να αγοράσεις οτιδήποτε από το κατάστημα, δεν θα λειτουργήσει
Αυτό είναι ένα διαδικτυακό παιχνίδι 😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲
Μόνο 1 αρσενικός χαρακτήρας για να διαλέξετε, αλλά υπάρχουν 9 γυναίκες. Τι είναι αυτό;
Υπέροχα γραφικά και μέχρι στιγμής μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα φρούτα για να λάβετε αναβαθμίσεις... Τόσο πολύ διασκεδαστικό που δεν έχω βάλει κάτω το τηλέφωνό μου
Πολύ ωραίο παιχνίδι αλλά γιατί για να περάσεις επίπεδο θέλει πάντα ίντερνετ;; 😟
πολη καλο
Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι
Ωραίο παιχνίδι 👍🏻😊
Jungle Adventures 3 Adventure pcm
Αυτό το παιχνίδι είναι μια "ζούγκλα" προσθέτων... Απλά έως πολύ και χαλαρό ενδιαφέρον του παιδιού γρήγορα🤬🤬 Αν ήταν λιγότερα προσθήκη στο παιχνίδι, θα είναι ένα ωραίο παιχνίδι.
συνεχίζει να καθυστερεί, με ή χωρίς σύνδεση WiFi, παγώνει το τηλέφωνό μου.. το παιχνίδι είναι καλό, αλλά νομίζω ότι το ίδιο το παιχνίδι δεν έχει διορθωθεί σωστά.. έχει ένα σφάλμα.. οπότε παρακαλώ διορθώστε .συγγνώμη, απεγκαταστήστε το παιχνίδι..