Post by opinomdatic on Mar 16, 2022 23:36:08 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Gemini ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Gemini IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaudinėja begalinį auksą ▞▞▞
▞▞▞ Gemini 2022 version ▞▞▞
Labai patinka šie žaidimai, paremti intuicija, o ne gryna logika. Jūs tikrai nežinote, ką daryti, bet judate toliau. Puiki pramoga ramiam sekmadienio vakarui!
Puiki muzika, grafika puiki, subtili istorija elegantiška. Deja, žaidimas per trumpas, kad būtų galima duoti visas 5 žvaigždutes. Visą žaidimą baigiau maždaug per 15-20 minučių. Vis dėlto, kai įdėtos ausinės, tai leidžia labai atsipalaiduoti. Šaunuolis!
Aš labai noriu žaisti šį žaidimą. Bet jis vis stringa mano Samsung Tab 3 netrukus po naujojo žaidimo kinematografijos :'(Tolimiausias dalykas, kurį pasiekiau, buvo žaidimas su kairiuoju ir dešiniuoju valdikliais, prieš tai vėl išeinant į planšetinio kompiuterio pagrindinį ekraną. Tačiau nesigailiu, kad įsigijau. Su džiaugsmu lauksiu pleistro.
Grynas meno kūrinys, ne pats sunkiausias žaidimas ir ne ilgiausias, bet vertas kiekvieno cento.
Tai puiki koncepcija, sukurta kaip vienas iš žaidimų, į kuriuos įsitraukiate mažai išmanydami, tačiau valdikliai yra šiek tiek per sudėtingi. Žaidimas sukurtas taip, kad žaisdami turėtumėte suprasti valdiklius ir žaidimo eigą, tačiau žaidimas per daug palieka jūsų pačių įrenginiams, todėl jūs negalite suprasti, kas esate turėjo daryti. tl:dr Nerafinuotas „katarsis“ nepriklausomas žaidimas, kuriam dar reikia šiek tiek padirbėti su varikliu ir įžanga.
Gemini Jednoduché hry zez
Tai turi būti gražiausiai įsivaizduotas žaidimas, kurį aš kada nors žaidžiau. Sužavi. Unikalus. Vizualiai stulbinantis. Transformuojantis.
Meno kūriniai ir muzika.. apakina
Šis žaidimas yra labai trumpas, bet juo galima mėgautis su visais aplinkiniais. Žaidimo istorija gali būti suprantama iš daugelio perspektyvų ir tikrai jus sujaudins, jei sugebėsite susitaikyti su ja. Tai labai paprasta pasiimti ir suprasti. Dėl muzikos, grafikos ir istorijos verta to, ko prašo kūrėjai, kalbant apie kainą, ir tikiuosi, kad kai iš šios programos bus uždirbta tam tikra pinigų suma, ji bus nemokama, kad galėtų mėgautis visi. (Asmeniškai) Aš nekenčiau kūrėjų ir visko apie 5 minutes. Turiu gražią vietą šiam žaidimui ir pasiliksiu ją ilgam. Puikus kūrėjų darbas. Žaidžiama „Samsung Galaxy s7 Active“.
Žaidimas yra nuostabus ir už nuostabią jo pabaigą netgi atleisiu skaidrių demonstraciją kai kuriose mano Asus ZenPad 10 vietose
Bandžiau ir negalėjau suprasti, ką turėčiau daryti. Tikrai nemačiau, kaip judu aukštyn, atrodė atsitiktinai. Nors dizainas buvo nuostabus.
Garsai ir grafika yra be galo nuostabūs. Vienas dalykas, kuris man nepatiko žaidime (tai tik mano nuomonė ir nepadaro žaidimo blogo), yra žaidimo eiga. Aš asmeniškai nemėgstu tokių žaidimų, kuriuose net neįsivaizduoju, ką darau. Nors kai kuriems žmonėms patinka toks žaidimo stilius ir tai jiems naudinga. Man atrodo, kad kaina yra visiškai pagrįsta.
Graži
Neįdiegs.
Tai eterinė patirtis, nuostabūs baimę įkvepiantys pasauliai, į kuriuos keliaujate, o dviejų žvaigždžių šokiai kartu yra estetiški. Tai judantis meno kūrinys. Vienintelis priekaištas, kurį turiu, yra tas, kad dvi būtybės ne visada juda kartu, net kai vadovaujate kitai, tai šiek tiek apmaudu, nors tai tariamai taiki kelionė
Gemini Boshqalar chfi
Dog Cafe Tycoon Симулационни sfg
Man patinka žaidimas, bet jis labai atsiliko RCA pro10 Edition 2 planšetiniame kompiuteryje, ar galų gale galite tai rasti pataisyme
Gražu tiesiog gražu. Tačiau valdymą galima patobulinti
Puikus žaidimas prišaukti meilę
gražus žaidimas, bet tikrai trumpas, sužaidžiau per kokias 20 minučių
Gemini Grand public mjv
Nedirbkite su galaxy s8
Šis žaidimas yra retas šedevras. Emocinė kelionė per spalvas, šviesą ir garsą. Muzikos valdikliai ir grafika yra unikalūs ir aukščiausios klasės. Neįtikėtinai padaryta.
Gryna poezija, šokančios sielos, ieškančios šviesos ir būti viena nepakartojama ir spindinčia šviesa. Viskas gerai suplanuota ir išdėstyta, kad muzika, judesiai ir įvykiai įvyktų tinkamu laiku. Gražu, tikrai gražu. Tai verta kiekvienos žaidimo sekundės.
Tikrai 5 žvaigždutės.. Šiame žaidime yra didžiulis meno kūrinys
Gemini Įprastos temos ouvg
man nepatinka. Ir. At. Visi. Noriu. A. Grąžinti pinigus. Moku. Dėl. Tai. Pažaisk. Yra blogai ir. Nuobodus pinigų švaistymas