Post by opinomdatic on Mar 16, 2022 23:42:08 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mad Skills Motocross 3 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mad Skills Motocross 3 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تقلب برای کلیدهای ژنراتور ▞▞▞
▞▞▞ Mad Skills Motocross 3 2022 version ▞▞▞
عالیست احسنت احسنت احسنت با سپاس{نوید بلوچ} سیاوش گنوک 🏴☠️🥀🐓
برای بازی پول میخواهد، در مورد سرگرمی رایگان دروغ میگوید... شما نمیتوانید دوچرخه 3 بخرید زیرا پاداشهای مسابقات قبلی جمع نمیشود. وقت خود را با این بازی تلف نکنید. مایه تاسف. قبلا سری بازی های مورد علاقه من بود. بازی Mad skills 3 برای من پایان است.
همیشه با مشکل مواجه میشد و بازی را از بین میبرد، اما به غیر از این، خوب بود
بازی بسیار جذابی است اما کسب درآمد کافی برای ارتقا به دوچرخه بعدی بسیار دشوار است. بازی به گونه ای طراحی شده است که شما را وادار به خرج کردن برای پیشرفت کند.
شما با تبلیغات بدون دکمه بستن یک بازی خوب را خراب می کنید. ما مجبوریم که طعمه کلیک کنیم.
یک بازی عالی است اگر به مسابقه علاقه دارید، این بازی را دوست خواهید داشت
خیلی علی .
این یک بازی بسیار سرگرم کننده و بسیار اعتیاد آور است
بازی بسیار چالش برانگیز،،، می تواند به طرز دیوانه کننده ای مهارت شما را توسعه دهد،،،
عالی ترین بازی
چهارتا ستاره دهدم چون خیلی جای پیشرفت داره ولی درهرصورت خوبه سرگرم کننده ها
می توانید دوچرخه خود را ارتقا دهید و ظاهری شگفت انگیز داشته باشید
بازی کردن سرگرم کننده است اما گرفتن پاداش سخت است.
کیر تو کو مادرشون با این بازی مادرشون ایستاده کی میکنم
من این بازی را دوست دارم، فقط اشکالات زیادی دارد و باعث می شود ببازم
بازی خوب و گرافیکی است، لطفاً یک دکمه تکرار اضافه کنید، با تشکر از شیرین کاری های شگفت انگیز ما نمی توانیم ببینیم!
سرگرم کننده است اما بعد از مدتی دیگر تمام می شود
من دارم نصب میکنم عالیه چون یه سری پاک کردم عالیه خیلی خوبه دسته سازندش درد نکنه
بازی خوبیه 👍 باید عشق موتور باشی
بلا سلام خوبی
خیلی بده🥴🥴🥴
خیلی خوبه نصبش کنید ضرر نمیکنی 😘😘🥰😍😍😍🤩😍😍😍
آپدیت جدید بازی را نابود کرد. بسیار محدود کننده $$$$ نیاز به پرداخت برای حرکت به جلو در بازی. قبلا سخت بود اما منصفانه. حالا اگر میخواهید پیشرفت کنید، $$ را دریافت کنید. و ما در مورد 1 یا 2 دلار صحبت نمی کنیم. 10 دلار ویرایش بیشتر: بازگشت به یک بازی فوق العاده. با تشکر از توسعه دهندگان برای گوش دادن به بازیکنان.
بازی ها برای من سرگرم کننده است اما واقعاً تأخیر دارند. من شخصا بازی دوم را بیشتر از سومی دوست دارم. بیش از همه بازی عالی است اما مطمئناً می توان از برخی تغییرات استفاده کرد
بازی بسیار سرگرم کننده برای گذراندن زمان، بدون زمان انتظار، کنترل های سرگرم کننده، گزینه های سفارشی سازی فراوان بازی بسیار سرگرم کننده هاها
Mad Skills Motocross 3 રેસિંગ npvx
من آن را دوست دارم، گرافیک خوب، کنترل های آسان، سرگرم کننده برای بازی، بازی بسیار اعتیاد آور است.
تجربه بازی مهم است و بسیار فشرده است... به لطف توسعه دهندگان
به دنبال یک بازی سریع بودم و یکی را پیدا کردم
این بازی خیلی احمقانه است اما گرافیک d خوب است اما یک بازی بیهوده است اگر شما بچه ها بتوانید بازی d را طوری تغییر دهید که شبیه مسابقه دوچرخه BMX باشد ما بهتر خواهیم شد
Mad Skills Motocross 3 Balapan regy
بازیکنی بودم که از ابتدا mx three خیلی آهسته پیشرفت کرد و واقعاً امیدوار بود که پرش های بزرگی به قطرات بزرگ داشته باشد آهنگ های خسته کننده بسیاری از آنها ما جهش های بزرگ می خواهیم واپ های بزرگ هوای بزرگ. میخواهید بازیها را تست کنم یا نظراتی را بنویسم
من این بازی را خیلی دوست دارم اما 4 ستاره گذاشتم زیرا فکر می کنم آنها باید اول شخص اضافه کنند
بازی فوق العاده ای بود من آن را دوست داشتم اما به روز رسانی جدید به شما اجازه نمی دهد بدون نیاز به پرداخت $$$ پیش بروید.
Mad Skills Motocross 3 Perlumbaan npn
Mad Skills Motocross 3 Sacīkstes onby
بهتر از 2 کنترل فوق العاده اول و گرافیک عالی.
گرافیک عالی، دوچرخه، بازی، اما پس از ورود به کانادا، برنده شدن باید پرداخت شود، هنوز هم نمیتوانید دوچرخه 2 را بخرید. اما این بازی خیلی خوب است! دلیل اینکه من به آن 3 ستاره می دهم این است که 1. برای برنده شدن بپردازید 2. به طرح های دوچرخه بیشتری نیاز دارد. 3.نیاز به یک آموزش دارد فقط من را در بازی قرار می دهد وقتی که نمی دانم چگونه آن را بازی کنم. اما سیستم عالی است و من دوچرخه ام را 1 افسانه ای زیر یک ساعت گرفتم! و برای من بسیار سرگرم کننده است.
خسته کننده... تنها راه برای خوش گذرانی این است که بازی مسابقه را بخرید... بعد از مدتی نمی توانید به دلیل اینکه مسیر برای دوچرخه بهتر است در حالی که قطعات را سفارش داده اید و باید 3 ساعت صبر کنید تا تحویل بگیرید... تنها راه این بازی سرگرم کننده است خرید با پول rl ... به اندازه کافی خاص
آره، خیلی بهتر از بقیه صدا می کند، این یکی واقعاً راک است و اگر می خواهید بازی کنید موفق باشید، می توانید مقابل من بازی کنید
فوق العاده سرگرم کننده است تا زمانی که به نقطه خاصی برسید که نمی توانید دوچرخه های سریع بخرید و نمی توانید پول کافی به دست آورید بنابراین برای چندین سال گیر می کنید
به دلایلی نمی توان به بازی "در مقابل" رسید. به دریافت خطا ادامه دهید. الان چند روزه داره اتفاق میفته از دست دادن ایمان به این بازی. نیاز به تعمیر دارد
ارتقاء شگفت انگیز از بازی دوم اما OMG!! این یک گرفتن پول نقد مطلق است و آنها حتی سعی نمی کنند آن را پنهان کنند. میفهمم ساختن اینجور بازی هزینه داره ولی واقعا؟!؟! 4 ساعت منتظر بمانید تا دوچرخه را ارتقا دهید یا می توانید این را بخرید یا آن را بخرید تا سریعتر شود. نه ممنون
آزاردهنده برای بدست آوردن پول برای دوچرخه بهتر قبل از شروع مسابقات سخت تر، باید در این بازی پول سریع به دست آورید.
اصلا بد نیست اجازه نده ppls re eiws شما را از کار بیندازد من یک هفته است که بازی می کنم و اگر این نوع بازی را دوست داشته باشید عالی است
سرگرم کننده با این حال گاهی اوقات اشکال دارد
<a href=""></a>
وقتی از همه مسیرها عبور کنید و دوچرخه 7 داشته باشید، بسیار سرگرم کننده است اما بسیار رقابتی است. من آن را دوست دارم.
بازی خوبی برای بازی است، اما هنگام بارگیری خودکار، پس از مسابقه، از کار میافتد و هنگام بارگیری گاراژ از منوی اصلی، خراب میشود، فقط میتواند قبل از مسابقه در لابی بارگیری شود.
بازی بسیار جذاب آسان برای درک کنترل
من از آن متنفرم وقتی به نقطه ای در مسیر می رسید که به دلایلی به طور خودکار سرعت شما کاهش می یابد. همیشه از هر فردی که از آن نقطه مسابقه می دهم عبور می کنم. بازی باحالیه
ترفندهای جالب سرگرم کننده واقع گرایانه، گرافیک فشرده💯💪🏿
خداوند عزیز. از این بچه ها کمک بگیرید... برای شروع، ارتقا هر دوچرخه برای همیشه طول می کشد و چالش های نقشه های آلمان حتی با دوچرخه هایی که اکثراً حداکثر هستند، بسیار دشوار است. سطح دوم برای مسابقه با "دوچرخه 2" آماده باشید و PVP انتظار دوچرخههای سریعتر از شما را دارد. پاداشها بسیار ضعیف هستند و همچنین اگر در هر مسابقه سه برابر نمیشوند، باید دو برابر شوند... بسیار ناامید شده است.