Post by terbefosgistset on Feb 15, 2022 0:47:11 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Phone Case DIY ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Phone Case DIY IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ више хацк ресурса ▞▞▞
▞▞▞ Phone Case DIY 2022 version ▞▞▞
Моливас да скинете васу реккаму
Волим ову игру, али уз многе додатке
То је добра игра, али превише додатака, на пример, када покушате да офарбате маску за телефон, постоји додатак сваке 2 секунде, али када морате да гледате оглас за нешто, нема ниједног доступног, са ведрије стране, то је је забавно и мораш бити креативан 🙂🤗😁 тако да није лоше.
игноре Како си знао да Имам 7 Годива? Мама боља игрица на свијету!
Uklonite ogrebotine sa iPhone 4s. DIY uklanjanje ogrebotina ...
То је забавна игра, али једина мана је што је спора и постоји додатак као сваки пут када променим боје, тако да не препоручујем
Преее лоше сталнооо кочиииии
Phone Case DIY Simulasi hrj
Ово је супер волелабих дати неку награду🏅🏅🏅🏅🏅🏅🏅🏅🏅🏅🏅🏅🏅🏅
Обожавам ову игру Управо сам преузео ову игру и већ је волим И волим огласе због којих заиста желим игре и јесам, а игре из реклама су тако кул да волим ове игрице да бисте их заиста требали испробати.
Али сада, док је ова апликација лоша, немојте користити апликацију Пхоне Цасе ДИИ. Ово се може правилно срушити или користити пажњу и не прекидати апликацију. Телефони се не користе у овој апликацији. Пронађите и пошаљите поруку себи. Системски захтеви за захтев двоструке магистралне РАМ меморије у вези. Не свиђа ми се ово.
Свиђа ми се ова игра због тако доброг дизајна телефона за игре, свиђа ми се добра игра коју могу дати 3 звездице.
има превише додатака побољшајте вашу игру, молим вас, заиста уживам у игри, али додаци ме чине 😡
Bubble Pop! Puzzle Game Legend Teka-teki yay
Супер игрица👌
Тако добра игра само додаци
10 kom. / lot simulacija lažni hrane ravna leđa smole кабошон Kawai slatke bombone кабошоны za lukove pribor DIY scrapbooking dekor.
тако је забавно да се деца играју ако им је досадно
тако је добро како можете да направите много различитих опција као што су... фарбање, уметање и још много тога.🤗🤗🤗
Увек се смрзава
Овој игрици сам дао рецензију са једном звездицом јер има толико много реклама, тако да је не препоручујем, али ако је нешто што вам се свидело, у реду је, али мислим да не би требало да је играте толико много рекламе скоро сваког минута и то је моја рецензија
Dodatna oprema Za Mobilne telefone > Kort-over-danmark ...
То је лепа игра и прилично забавна. Графика је у реду и можете много да урадите. Али разлог зашто сам дао 3 звездице је због додатака. Као што после сваке ситнице постоји додатак. Разумем да игре имају додатке, али ово је превише. Као и мојих првих 10 секунди играња игре, ово се дешава: кликнем на боју коју желим да мој телефон буде и постоји додатак и у реду сам са тим, али онда кликнем на другу боју након тога и постоји додатак и тако даље. Али у свему ова игра је у реду.
Shop Ljiljani Case-Mate iPhone Case created by MojaDomovina. Personalize it with photos ... Custom Photo Apple iPhone X Tough Phone Case.
Када бих играо ову игру, не би ми показивало како се то ради и неће ми показати како да ставим налепнице.
Искључио сам Ви-Фи и рекламе су нестале за мене.и иначе није било проблема.
Ово је тако забавно. Шарено је и задовољавајуће. Можете добити нове ствари ако услужите ВИП клијента. Такође можете да радите нормалне, мермерне, шаблонске и акрилне.
Стварно забавно! Мало сам уживао, али онда сам имао проблем. Иако сам имао пуно простора, игра је ишла од глатке и добре ка лошој и испрекиданој. Избрисао сам неке апликације за простор и још ништа.
Ако причате о игрици, то је невероватно, али толико додатака А ја не волим игре са великим додацима и потребно је толико да добијем више омота, боја итд
2 огласа када уђете у апликацију. Након што притиснете пусти другу рекламу. Усред лекције још један оглас. Када кликнете на боју, појављује се још један оглас. Постоји око 5 огласа на једном нивоу. Сваки оглас дужи од самог нивоа! Унинсталлинг!!
Не можете чак ни да црните осим ако нисте играли 4 дана.
Здраво овде! Волим ову игру, али мислим да ова игра има много значајних додатака. Кад год урадим нешто као што је дахнем у футролу за телефон, само треба да додам(е). Постаје несвесније када морам да гледам додатак када завршим са нечим у игри, само се појављује додатак сваке 2 секунде. Молим те поправи ово!
Не покушавам да будем непристојан, али ова апликација има толико додатака сваке секунде и то је тако досадно. Надам се да ћете добити повратну информацију
Игрица је много добра
2 komada DIY DIN Hella Nožica Powerlet Nožica Europski Tip ...
заиста је забавно, али има хиљаде огласа. У сваком тренутку, могао бих само да избришем. Свима вам кажем да никада не преузимате ову глупу игрицу... ..